Welkom op de website van PastElla.

Mijn naam is Ella Bakker, kunstenaar, illustrator en eigenaar van PastElla.

Vanuit mijn passie voor tekenen en schilderen heb ik in 2012 PastElla opgericht. Haar kernactiviteit is het maken van scheppende kunst in opdracht, zoals het illustreren van (kinder-)boeken, tijdschriften en luister cd’s, het maken van portretten, schilderijen, muurschilderingen en overige tekeningen. Pastelkrijt, (kleur-, pastel-)potlood,  aquarel- en acrylverf zijn de belangrijkste materialen waarmee ik werk.  
Bedrijven, uitgeverijen, schrijvers en particulieren zijn mijn opdrachtgevers. Mijn werk hangt in ateliers, winkels, restaurants en bij particulieren in huis. Regelmatig verzorg ik demonstraties op scholen, hobbymarkten, beurzen en de kunstmarkt Urk. Exposities heb ik gehouden in het gemeentehuis en de bibliotheek van Urk.

Met genoegen nodig ik u uit mijn werk op de website eens rustig te bekijken. Wellicht laat u zich interesseren om ook zelf eens een portret, schilderij of muurschildering voor uzelf of één van uw geliefden te laten maken. Deze mogelijkheid is dichterbij dan u denkt. Dit kan aan de hand van een bestaand ontwerp zoals een foto, prentje of ansichtkaart, maar u kunt ook iets door mij laten ontwerpen. Samen bespreken we uw wensen, de mogelijkheden, de details, de levering en de kosten van uw opdracht. Na uw akkoord neem ik uw opdracht gaarne aan en ga ik aan het werk.

Wilt u eens vrijblijvend verder praten over uw wensen en welke mogelijkheden er allemaal zijn, neem dan gerust contact met mij op. U kunt mij bellen, mailen of bezoeken na afspraak. Op de contactpagina vindt u mijn gegevens.